Een Cluse horloge maakt elke outfit af

Ken jij het Cluse horloge al? Eigenlijk zou elke vrouw die zich ook maar een beetje bewust is van haar eigen stijl zo’n horloge in haar bezit moeten hebben. Een Cluse horloge is niet zomaar een uurwerk, het is een horloge dat schoonheid combineert met eenvoud. Een horloge dat past bij elke vrouw en dat aan elke smaak aanpasbaar is. Een Cluse horloge past bij elke outfit.

 

Cluse horloge

 

De filosofie van cluse horloges

De Cluse horloges worden gemaakt met grote zorg en aandacht. Het materiaal, de kwaliteit en stijl zijn altijd de drie grootste factoren waarmee rekening wordt gehouden. De horloges zijn van de beste kwaliteit en blijven dat ook, dankzij de gespecialiseerde horlogemakers die in het Amsterdamse kantoor dagelijks kwaliteitscontroles en reparaties uitvoeren. Naast die hoge kwaliteit, staat een Cluse horloge ook voor eenheid, finesse en elegantie. De horloges zijn minimalistisch en elegant tegelijk en passen daardoor bij iedere vrouw. De opsmuk is achterwege gelaten, maar toch zijn cluse horloges meer dan sieraden die toevallig aangeven hoe laat het is. Een Cluse horloge is de kerst op de taart van elke outfit. De eenvoud houdt je dicht bij jezelf en zorgt dat je niet wordt afgeleid van de echt belangrijke dingen in het leven.

 

Welke model past bij mij?

Het Cluse horloge kent verschillende modellen voor verschillende vrouwen. Zo is er de Cluse La Boheme, die met de grootste klok van de collectie als hét paradepaardje van Cluse bekend staat. De Cluse La Boheme heeft een wijzerplaat van 38 millimeter, maar is zo licht als een veertje. De fijne wijzerplaat maakt het horloge niet te opvallend en passend bij elke outfit. De Cluse Minuit is de middenklasser, met een wijzerplaat van 33 millimeter. Dit manusje van alles is altijd een juweeltje, bij zowel brede al smalle polsen. Bovendien kun je de bandjes van dit horloge eenvoudig verwisselen. Zo kun je een lederen of mesh variant bevestigen, afhankelijk van je smaak en de rest van je stijl die dag. Ook is er nog de Cluse La Vedette, het kleinste model. Deze subtiele touch om je pols is gemakkelijk te combineren met andere sieraden in al z’n tijdloosheid.

 

Comments are closed.