De Modebewuste man

Al lang niet meer is mode alleen voor vrouwen. Steeds meer mannen willen er graag modieus bijlopen. Mannen vinden hun kleding en hoe ze eruit zien steeds belangrijker. Deze modieuze mannen hebben in de gaten gekregen dat zij beter presteren naar mate zij goed gekleed zijn. Dit komt omdat een goede uitstraling, zelfvertrouwen geeft. Zelfvertrouwen zorgt er weer voor dat je sneller je doelen bereikt.

Een modebewuste man houdt niet van winkelen

Nog steeds vinden de meeste vrouwen winkelen fantastisch! Graag zoeken zij een hele dag naar leuke koopjes en mooie aanbiedingen. Een modebewuste man hoeft niet van winkelen te houden, uiteraard zijn deze mannen er wel, maar dat zijn nog steeds uitzonderingen. De meeste modebewuste mannen kopen hun kleding online!

Mannen vinden online winkelen leuk

Door de opkomst van internetwinkels zijn er meer en meer modebewuste mannen gekomen. Het bevalt hen goed om vanuit een luie positie op de bank kleding te shoppen. Geen drukke winkels, pashokjes, uren slenteren en rijen voor de kassa. Gewoon lekker zitten en bestellen!

Mannen kopen zelf hun eigen kleding

Je ziet door de opkomst van deze internetwinkels ook een duidelijke verschuiving op het gebied van shoppen. Waar voorheen de vrouw geregeld kleding meenam voor haar man, koopt de man nu het liefst zelf zijn kleding. Het bedrijf Overhemden.com heeft een onderzoek gehouden onder haar klanten. Het blijkt dat 81% van hun klanten, mannen zijn die zelf hun eigen overhemden bestellen! Dit was 10 jaar geleden nog niet eens 20%!

De juiste maat is een must

Over de smaak van kleding valt te twisten. Wat de één mooi vind kan de ander afschuwelijk vinden. Zo is het ook met het model en de pasvorm van kleding. Lange slanke mensen dragen andere kleding dan de wat minder grote en gezettere types. Er valt over één ding niet te discussiëren! Dat is de maat van je kleding, deze dient gewoon goed te zijn. Tegenwoordig is er voor iedere lichaamsbouw de juiste kleding verkrijgbaar dus dat moet geen probleem zijn. Bij het online shoppen heb je geen paskamers dus moet je jouw maat precies weten. Vaak helpen maattabellen op de kledingsites je goed om je maat te bepalen, maak hier ook gebruik van! Dit maakt de kans dat je kleding besteld die te klein of te groot is, stukken minder!

Comments are closed.