Geen bh bandjes? Strapless plak bh is het antwoord

Straplessbeha.nl is een online winkel dat een zeer uniek en leuk lingerieproduct aanbiedt. Strapless plak bh’s dat als elke andere bh fungeert maar er zijn bij deze bh, geen bandjes zichtbaar waardoor ze ideaal zijn voor onder een mooie gala- of zomerjurk. Hierdoor zijn er geen bh bandjes zichtbaar wat dus een super mooi beeld oplevert. Straplessbeha.nl biedt meerdere soorten aan, zo zijn er zwarte, beige, tijger print en luipaard plak bh’s. Voor de dames die graag een cupmaat groter willen zijn er ook strapless plak bh’s met siliconen vulling. Daarnaast is de shop scherp geprijsd vergeleken met andere shops, een echte aanrader dus. De strapless plak bh bestaat uit 2 bh cups die je op beide borsten plakt, vervolgens verbind je de sluiting waardoor de bh’s ook  zorgen voor een push up effect! Dit is uiteraard geheel zelf te bepalen door ze op verschillende posities op je borsten te plakken. Wil je komende zomer helemaal geen bh dragen, maar wel een mooi push up effect? Wil je ook niet dat je tepels zichtbaar zijn onder jouw top of jurk? Ga dan voor de strapless bh sticker, dit is een sticker waarmee je letterlijk je borst omhoog lift en vervolgens weer vast plakt. Hiermee bereik je een push up effect zonder een bh te dragen. Strapless Beha biedt dus verschillende methodes aan om aankomende zomer geen lelijke bh bandjes te dragen en een schitterend lift effect voor je borsten. De shop wordt dus ook ingedeeld met de categorieën:

  • Strapless plak bh
  • Siliconen bh
  • Sticker plak bh

Ook biedt de shop scherpe aanbiedingen, bijvoorbeeld wanneer je 2 strapless plak bh’s besteld betaal je €29,95 in plaats van €39,90 inclusief gratis verzending.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op http://www.straplessbeha.nl, hier kun je meer informatie vinden over de producten en deze ook direct bestellen. Dus dames, ga de zomer door met dit  unieke lingerie product!

Comments are closed.