kleding kopen van Milestone

Milestones relics is een lifestyle brand dat zich, met zijn producten, focust op jonge, dynamische en uitdagende mannen met een frisse passie voor fashion. De naam “Milestone” is afkomstig uit de Engelse vertaling van het begrip mijlpaal. Het woord mijlpaal wordt beschreven als een bepaalde gebeurtenis in de persoonlijke ontwikkeling van het dagelijks leven van een individu.

Een ieder kan wel dromen van een roemvolle, welvarende en succesvolle toekomst, maar er zijn net een paar die de drive heeft om te doen wat nodig is om dit te bereiken. Bij Milestones herkennen zij zichzelf in deze ambitie en vertalen dit op een inspirerende wijze door naar hun producten. De boodschap die zij willen doorgeven is dat niets makkelijk komt, maar iedereen kan zijn dromen wel werkelijkheid maken zolang zij voor de volle 100% gaan. Het motto dat hun team en community verenigt is: “Work Hard, Play Hard”

Om aan een van de items te komen, kan je deze bestellen op de officiele website van Milestone of een ander website die beschikt over de producten van Milestone. De pakketten van Milestone worden allemaal via PostNL verstuurd en wel met een Track & Trace code. De kosten voor de pakketten zijn € 4.60. Is jouw bestelling meer dan € 75? Dan worden er geen verzendkosten gerekend. Indien de betaling op de bankrekening van Milestone is bijgeschreven, zal je een verzendbevestiging per mail ontvangen.

Comments are closed.