Kniekousen voor de heren? Yes we can!

Het roer moet om Nederlandse mannen. Altijd zo saai de keuze voor sneakers, sneaker sokken, spijkerbroek, v-hals effen t-shirt. Laten we eens wat gewaagder doen. Wat dacht je van de mannenrok. Volgens die vrouw van RTL Boulevard, je weet wel die Koerdische vrouw van dat merk Super Trash dat onlangs failliet is gegaan kan de mannen rok zeker. Ik zie er nog geen enkele Nederlandse man mee rondlopen dat is een ander verhaal in de praktijk zeer zeker. In dit artikel ga ik mijn steentje bijdragen en ik zal een topic behandelen dat misschien niet zo controversieel is als de mannenrok, maar toch nog enigszins een ver van mijn bed show is voor de meeste Hollandse mannen namelijk kniekousen (buiten de sportvelden om, of historische spelingen om).

Ja kniekousen voor mannen waren heel normaal in de 16de eeuw. In het tijdperk van de meest succesvolle Nederlandse mannen van de VOC e.d. droeg echt iedere man kniekousen. Maar gaandeweg door de geschiedenis heen is dit toch uit de mode. Ik vind het er toch wel bazig uitzien die outfits van rond die tijd. Dat waren nog de tijden van echte mannen, de veroveraars, de eerder genoemde VOC lui enzo. Dat kniekousen voor mannen zou vrouwelijk zijn bullshit gaat er mij dus absoluut niet in. Niets is mannelijker dan kniekousen!

Dus daarom mijn pleidooi voor kniekousen voor de mannen. Er zijn tegenwoordig gedegen kwaliteit heren kniekousen te vinden online. Vooral Falke is een sterk merk wanneer het aankomt op kousen. Verschillende Nederlandse herenmode webwinkels bieden ze al aan.

-> Hemdvoorhem.nl – kniekousen heren

Hemdvoorhem heeft mijns inziens het beste aanbod en de meeste variatie kniekousen voor de mannen. Met name Falke dus ja. De voorwaarden van HvH zijn ook echt extreem gul te noemen gratis verzenden en retourneren en iets van 3 maanden bedenktijd. Dat is de voornaamste reden om die winkel te kiezen.

-> Hemdvoorhem.nl – Family kniekousen heren

Ons favoriete model tot nu toe is Family al is Airport ook zeer goed en voor ski fanaten zijn er ook speciale ski kousen die zijn ook een aanrader.

Comments are closed.