Leuke hair extensions

Het is mogelijk om binnen 1 dag je haar met centimeters laten groeien. Het enige wat je nodig hebt is hair extensions. De Hair extensions van Oxy Extensions geven je mooie lang haar voor elk gelegenheid.

Hun hair extensions zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit. Ze maken gebruik van echt mensen haar om hun extensions te maken. Het aanbrengen van ze gebeurt snel en veilig. Ze komen met clips die klein maar stevig zijn. Ze zullen dus niet snel van hun plek verschuiven. De extensions passen bij elk hoofvorm en haartype. Niemand zal vermoeden dat het niet je eigen haar is.

Ze komen in 11 tot 12 kleuren, maar het kan moeilijk zijn om precies te weten welk kleur het beste bij jouw haar zal passen. Gelukkig hebben ze een systeem om je te helpen pinpointen welke extension voor jou is. Maak een paar selfies waarin je haar goed tot uiting komt. Zorg ervoor dat je de foto’s op verschillende plaatsen maakt, zodat ze precies kunnen nagaan wat jouw haarkleur is. Ze vertellen je daarna wat hun keus is.

De prijen van de extensions zijn verlaagd, dus je maakt kans om voordelig uit te komen. Ze maken het duidelijk op hun website dat ze geen verborgen kosten hebben om de prijs eerlijk te houden. . Ben je niet tevreden of heb je toch de verkeerde kleur uitgekozen? Je hebt 14 dagen de kans om je bestelling te retourneren. Click hier om hun website te bezoeken en om te zien of jouw haarkleur er ook bij is.

Comments are closed.