Mini jurk iets voor jou?

De mannen zijn er dol op. En dat weten wij als vrouwen ook. Wanneer je er voor kiest om een mini jurk te dragen, doe je er goed aan om rekening te houden met een aantal regels. In dit artikel nemen wij voor één keer de moedersrol op ons en vertellen we je regels wat betreft het dragen van een mini jurk.

zonnepanelen jas

De mini jurk is in de jaren 60 in het leven geroepen. Nog steeds wordt de minirok op warme dagen veel gedragen. Je zou het een blijvende trend kunnen noemen. Toch willen wij graag dat deze trend niet uit de hand loopt. Daarom doe je er verstandig aan onze regels door te lezen.

De juiste lengte

De jurken lijken met het jaar korter te worden. De best passende lengte hangt van de vorm van jou benen af. Wil je met je benen goed voor de dag komen? Dan moet je er voor zorgen dat de zoom over het dikste gedeelte van je benen valt. Op deze manier kun je ook gewoon normaal bewegen in je jurkje en hoef je niet bij elke beweging achterom te kijken.

Het model van de mini jurk

Heb je lange slanke benen? Dan zou je eens voor een recht model kunnen gaan. Deze stijl is wat uitdagender dan bij een wijdere jurk en daarbij moeilijker te dragen. De rechte modellen kruipen sneller omhoog, waardoor je minder stof over hebt voor het bedekken van je dijen. Een recht of strak model is sexy, maar ook minder comfortabel.

Comments are closed.