Nieuw setje herenondergoed nodig?

Je hebt nieuw ondergoed nodig, maar soms heb je gewoon geen zin om uit huis te gaan en te gaan zoeken naar de juiste paar. Gelukkig kun je ook online je ondergoed kopen en het binnen een paar dagen in huis hebben. Maar twijfel je welk maat je moet kopen? met deze tips zul je zonder problemen de juiste heren ondergoed online kopen.

Natuurlijk is de maat het belangrijkste waar je op moet letten wanneer je ondergoed gaat kopen. als je die niet kent, dan zal het niet gemakkelijk voor je gaan. Daarom is het belangrijk om precies te weten welk maat je draagt. Dit kun je gelukkig zelf nagaan.

Je komt achter je maat door het te berekenen. Er zijn websites die je uitleggen hoe je dat moet klaarspelen. Maar om het even snel uit te leggen: je moet een meetlint nemen en de omtrek van je buik weten. Daaruit kun je halen welk maat het beste bij jou past. Er zijn ook tabellen online te vinden die alle maten voor je aangeven. Je hoeft het dus alleen maar af te lezen. Dit geldt voor elk soort ondergoed: slips en boxershort met zowel lange als korte pijpen.

De stof van je ondergoed is ook belangrijk. Je kunt wel de juiste maat hebben, maar de stof kan verkeerd voor je zijn. Een ieder heeft een ander voorkeur.

Er zijn 2 soorten stof die heel goed. Katoen en microfiber:

  • Katoen voelt heel comfortabel aan. Het absorbeert goed en is een ademende stof. Het nadeel van 100% katoen is dat het niet elastisch is. Ket kan uitrekken, maar niet teruggaan naar zijn originele vorm. Het is dus beter om te kiezen voor elastisch katoen.
  • Microfiber is een stof die uit synthetische vezels bestaat, bijvoorbeeld Polyamide of Polyester. Het is kleurvast en rekt ook uit. Ook verslijt het niet snel.

Het is dus niet zo moeilijk om online ondergoed te vinden die je precies gaat passen.

Comments are closed.