Prachtige sieraden van Swarovski

Als je op zoek bent naar een armband of ketting met een aparte en luxe uitstraling, kijk dan eens naar Swarovski sieraden. Gemaakt van de hoogste kwaliteit kristal, maar toch voor een betaalbare prijs. De schitterende kristallen zijn verwerkt in tijdloze ontwerpen, die geschikt zijn voor iedere gelegenheid. Of je nu iets zoekt om dagelijks te dragen, iets voor naar je werk of iets voor een bijzonder feestje. Sieraden van Swarovski voegen altijd iets extra’s toe aan je outfit en maken het geheel altijd stijlvol af.

Gekleurd kristal

Swarovski is opgericht in Oostenrijk in 1895 en inmiddels beroemd over de hele wereld. Veel mensen kennen het merk waarschijnlijk van de prachtige kristallen figuurtjes, maar ook de sieradenlijn bevindt zich inmiddels in het topsegment van modieuze accessoires. Wat misschien minder bekend is, is dat de collectie sieraden niet alleen bestaat uit kleurloos bergkristal, maar dat er voor de oorbellen, armbanden, kettingen en ringen veel gebruik wordt gemaakt van gekleurd kristal. Dit is kristal dat bewerkt is met een speciale coating. Iedere coating heeft zijn eigen kleur. In de sieraden webshop kun je zien welke variaties er allemaal mogelijk zijn.

Nieuw design

Doordat Swarovski altijd geassocieerd wordt met de kristallen figuurtjes, was het merk tot voor kort niet zo bekend bij het jongere publiek. Om de jeugdige doelgroep beter te bereiken, werkt Swarovski sinds 2013 samen met het Australische model Miranda Kerr. Zij ontwierp een collectie die vooral gekenmerkt wordt door eenvoudige, delicate sieraden, die overal bij te combineren zijn. Veel van haar ontwerpen combineren goud en zilver, iets wat niet zo vaak gebeurt, maar volgens Miranda Kerr geluk brengt. Haar sieradenlijn bevat veel symbolen en is vooral eigentijds te noemen. Ook deze collectie vind je in de webshop.

Comments are closed.