Tips voor het kopen van luxe overhemden

Overhemden, zowel voor heren, als voor dames, zijn er in alle soorten en maten. Ben je een echte zakenman of wil je als man of vrouw stijlvol voor de dag komen, dan kun je kiezen voor overhemden van de betere merken. Voor de mannen een mooie pantalon eronder, voor de vrouwen een mooie rok met een hoge taille, en je businesslook is helemaal compleet.

Luxueuze uitstraling

Luxe overhemdEen echte stijlvolle outfit kun je natuurlijk alleen maar bewerkstelligen als je gebruik maakt van luxueuze overhemden. Er zijn verschillende merken die zich op dit aanbod richten. De keuze op dit gebied is dan ook groot. Van overhemden met strepen, ruitjes of andere dessins, tot geheel effen shirts. Koop je het juiste overhemd, dan is een stropdas niet eens altijd nodig. Toch is het zoeken naar een bijpassende stropdas zeker wel aan te raden, want voor de echte zakelijke look of situaties waarin je echt belangrijke gasten wilt onderhouden, is de juiste match van overhemd en stropdas onmisbaar.

Waaraan herken je luxe overhemden?

Voor de allermooiste en stijlvolle uitstraling wil je de juiste overhemden aanschaffen. Ga hierbij voor luxe en kwaliteit. Waaraan herken je dit? Ten eerste herken je een goed overhemd vaak aan mooie stiksels. Strak, geen foutjes en soms zelfs extra opvallend tegenover andere overhemden. Ten tweede kun je letten op de stof. Echte stijlvolle overhemden zijn van het beste katoen, mooi linnen of een glanzende stof. Voel eens aan een aantal verschillende artikelen en je zult waarschijnlijk het verschil snel merken. Ten derde is de uitstraling belangrijk. Hiervoor moet je het shirt buiten de verpakking zien. Koop je het kledingstuk in een fysieke winkel, duik dan even de paskamer in en trek het aan. Koop je het online, kies dan voor een website waarbij de overhemden zoveel mogelijk worden volledig worden gepresenteerd, in plaats van opgevouwen. Als je het shirt in zijn geheel kan zien, weet je meteen of deze de juiste vibe met zich meebrengt. Tip drie is gebaseerd op de prijs. Let erop hoe duur de overhemden zijn, want ook al is dit niet in 100% van de gevallen zo, de meest luxe overhemden zijn vaak net wat duurder dan andere overhemden.

Ga voor de beste merken, uitstekende kwaliteit en dito service

Vind je het, ondanks bovenstaande tips, lastig om het juiste overhemd uit te zoeken? Ga dan voor een winkel waar alleen de beste merken te krijgen zijn, van uitstekende kwaliteit en dito service. Je kunt bijvoorbeeld naar een merkwinkel gaan. Het nadeel hiervan is dat je er alleen maar overhemden vindt van dit ene merk. Wil je de keuze hebben uit veel verschillende soorten shirts, met een diversiteit aan stoffen, kleuren en dessins en verschil in details, dan kun je het beste kiezen voor een winkel met een aanbod van verschillende merken. Op overhemden.com zit je hiervoor helemaal goed. Kies onder het tabblad ‘alle overhemden’ voor ‘luxe overhemden’ en je weet zeker dat je het juiste overhemd vindt voor een outfit met een stijlvolle en luxueuze uitstraling.

Voorbeeld luxe overhemd

Voorbeeld luxe overhemd

Comments are closed.