Trendy accessoires voor de winter van 2015

Deze winter zijn er weer de mooiste accessoires beschikbaar om jou er fabulous bij te laten lopen deze winter!

  1. Dames handschoenen

Je zult ze vast en zeker nodig hebben deze winter; een goed paar handschoenen. Wanneer je op de fiets stapt of een poosje buiten loopt zal je het al wel merken, het wordt hartstikke koud! Met een mooi maar handschoenen ben je beschermd tegen de winterkou en loop je er ook nog eens trendy bij. De trend van 2015 zijn de bonthandschoenen. Ze zien er schattig uit en zijn heerlijk warm voor deze winter. De trend bonthandschoenen van deze winter zijn (natuurlijk) van nepbont.

 

  1. Paraplu

Ook erg handig deze winter is een paraplu. Wanneer het buiten hard regent, en je móét naar buiten is het fijn om een goede paraplu bij de hand te hebben. Deze winter zijn er ook weer veel verschillende paraplu’s om jou droog te houden. Je kunt kiezen voor een opvouwbare paraplu of een stokparaplu. Een opvouwbare paraplu is handig om mee te nemen, want zoals de naam al zegt: hij is gemakkelijk klein op te vouwen, en mee te nemen. De stokparaplu wordt ook wel een stormparaplu genoemd. De reden voor deze naam is omdat het voor de storm en wind een goede stevige paraplu is. Ze hebben natuurlijk wel allemaal dezelfde functie, en dat is droog blijven.

 

  1. Reistas

De winter komt er aan dus dat betekent ook vakantie. Wie weet ga jij ook wel deze vakantie op reis. Reis je af naar een lekker warm land of juist een sportieve vakantie in de sneeuw? Bij beide zal je een koffer of tas mee moeten nemen voor je bagage. Deze winter is de backpack weer helemaal hip. Een handige en ruime tas om al jouw bagage in mee te nemen tijdens vakantie of een dagje weg. Er zijn verschillende soorten reistassen. Er zijn reistassen met en zonder wieltjes. Het voordeel van een reistas vergeleken een koffer is dat een reistas veel lichter en flexibeler is dan een koffer.

 

Geïnteresseerd in één van deze producten? Neem hiervoor eens een kijkje op http://www.vanbeeklederwaren.nl. Hier vind je een groot aanbod aan verschillende accessoires en tassen. Op deze website kun je gemakkelijk alle producten bekijken. Ook kun je natuurlijk een vestiging bezoeken in Kampen, Hoogeveen of Zwolle. Het team van Van Beek Lederwaren staat graag voor je klaar om je te helpen en informatie te geven.

Comments are closed.