Vijf tips om mee te doen met de hippe modetrends van 2016

Wat kun je verwachten voor het komende modeseizoen winter van 2016? Gelukkig zijn er veel verschillende stijlen dus je kunt kiezen wat jij het mooiste vindt. Dit zijn vijf belangrijke trends waarmee je er helemaal bij hoort.

bizarfashion-nl

  1. Ruime laagjes die lekker warm houden

Veel kleding die in laagjes wordt gedragen, dat is de modetrend voor het laatste seizoen van 2016. Je kunt verschillende ruimvallende blouses en jasjes over elkaar dragen, optioneel samengesnoerd met een riem. Dat is nog eens praktisch voor de winter. Op die manier blijf je altijd lekker warm.

  1. Terug naar de jaren 80

Of je nou wilt of niet, de look van de jaren 80 is weer terug. Hierbij kun je denken aan harde neonkleurtjes, gecombineerd met zwart. Dat moet worden gecombineerd met grote schouderpartijen en bling-bling sieraden, lekker opvallend.
Natuurlijk hoort hier ook big hair bij, haal de toupeerkam maar weer tevoorschijn.

  1. Romantiek en bloemetjes

Als je houdt van lange bloemetjesjurken met drukke patronen en veel tierlantijntjes, dan kun je ook je hart ophalen bij het winterseizoen (bron). Er zijn jurken en rokken in rijke stoffen in bohemienstijl. Gecombineerd met fluweel ben je helemaal bij de tijd. Het is fijne, aaibare mode die comfortabel draagt.

  1. Sjaaltjes en strikken

Hierop aansluitend, sjaaltjes en echte strikken die vrij strak om de hals worden geknoopt, dit is helemaal hip. Een lange strik van dun materiaal, kuis om de hals, doet zeer sterk denken aan de Victoriaanse tijd. Je combineert het met een bloes of een jasje.

  1. Welke schoenen draag je deze winter?

Er zijn prachtige schoenen te zien in de grote modeshows. Daar was veel variƫteit in schoenen, bijna alles mag. Puntige schoenen zijn helemaal in, je tenen in het puntje. Dit mogen rijk versierde schoenen zijn, met een klein hakje of als ballerina. Ook zijn er leuke schoenen of enkellaarsjes met een open teen. Beetje koud als het sneeuwt, maar je kunt er altijd mee op vakantie.
Verder schoenen met veel bandjes en gespjes, zowel kleine, subtiele gespjes als grote stoere gespen.
Daarnaast waren er veel elegante schoenen met sokken of zelfs met kousen te zien, voor als je echt op wilt vallen.

Wat lijkt jou de leukste look voor deze winter?

Comments are closed.