Welke trouwring kies ik?

Vandaag de dag kiest gelukkig nog steeds een groot deel van de verliefde stelletjes ervoor om zich in de echt te laten verbinden. Elkaar het ja-woord geven op zoals gezegd de mooiste dag van je leven is prachtig. Onder het toeziend oog van familie en vrienden de ringen om elkaars vinger schuiven is niet de moeilijkste opgave, maar kies eerst maar eens welke ring het wordt..

De keuze is reuze

Het aanbod trouwringen is zo overweldigend dat veel mensenĀ  al vlug de kluts kwijt raken. Daarom is het verstandig om eerst een aantal keuzes te maken voordat je op zoek gaat naar de perfecte trouwringen.

  • Welk budget? Handig om eerst een budget af te spreken, zodat je gerichter op zoek kunt gaan. Met een kleine buidel zoek je nu eenmaal naar een andere ring dan wanneer je veel wilt besteden.
  • Welk materiaal? Naargelang het gekozen budget bepaal je van welk materiaal je de ringen hebben wilt. Denk hierbij ook aan je dagelijkse bezigheden en je werk. Zo is het niet zo verstandig om een prachtige ring met diamantjes om je vinger te hebben als je veel met je handen werkt en gemakkelijk ergens achter blijft zitten. Het kan ook zijn dat je allergisch reageert op bepaalde materialen, check dit eerst voordat je gaat kopen.
  • Wat draag je nog meer? Als je veel sieraden draagt normaal gesproken is het beter om je trouwring hierop af te stemmen, zodat het geheel er wel een beetje goed uit ziet.

Creatief met trouwringen

Van oorsprong is het zo dat de ringen goud of zilver zijn, maar er zijn tegenwoordig zat alternatieven op deze regel. Je kunt natuurlijk zelf iets leuk verzinnen als je gaat graveren om het origineel te houden. Maar wat te denken van een tattoo om je vinger? Dat slijt in ieder geval niet zo snel. Voorwaarde is wel dat je bij elkaar blijft, want wat moet je met een ring om je vinger als je weer vrijgezel bent?

Comments are closed.