Deze wil je niet missen: de najaarscollectie van Maison Scotch

De warmste trends
Nu de bomen hun blad gaan verliezen, is het ook voor ons tijd om onze zomerkleding te vervangen door de fijne, warme stoffen die bij het najaar horen. Nieuwe kleding is één van de leukste kanten van een nieuw seizoen. De najaarscollectie van Maison Scotch belooft een hoop kledingstukken waar je hebberig van wordt. Prettige kleding waarin je je op je gemak voelt maar die tegelijkertijd het mooiste van dé fashion trends laat zien. Benieuwd wat Maison Scotch tijdens de herfst voor je in petto heeft?

Geïnspireerd op Tibetaanse nomaden
Tibet steelt absoluut de show in de najaarscollectie van Maison Scotch. Een groot deel van de collectie is gebaseerd op Tibetaanse nomaden en de bikercultuur. Bijzondere patronen en heftige kleuren maken deze mode trend volledig uniek. Kenmerkend is het natuurlijke aspect. Je vindt hier stoffen zoals wol, katoen en leer. Het kleurpalet is wat je aantreft als je zou kleuren zonder chemisch proces. Alle tinten bruin, aubergine rood, zacht roze, oker geel en natuurlijk indigo blauw. Perfect voor de herfst!

Een wollig seizoen
Tijdens de herfst zoeken we warmte. Een knapperend haardvuur om kastanjes op de roosteren, schapenvacht op de grond, warme chocomel bij de hand… In mode termen is wol hier de perfecte aanvulling op. Wol is warm, natuurlijk en heerlijk knus om te zien en voelen. Maison Scotch heeft wol gebruikt als materiaal voor prachtige statement pieces en basics. Met name de collectie van wollen vesten en truien in alle kleuren van de regenboog is onweerstaanbaar.

Ultracomfortabel relaxen
Wat is er nu fijner dan in de herfst met een kop thee op de bank kruipen? Liefst in een extreem comfortabele outfit die er ook nog eens oogverblindend uit ziet uiteraard. De najaarscollectie van Maison Scotch weet je te verrassen met relaxwear in bijzondere designs. Strepen, miniatuurtexteren en schitterende knits.

 

Comments are closed.