Zomerse Kapsels

Eens in de zoveel tijd moeten we er allemaal aan geloven, het is weer tijd voor de kapper. Elk jaar zijn er verschillende haartrends en ook deze zomer zijn er verschillende nieuwe coupes welke je zeker in gedachten moet houden. De algemene trend voor de vrouw in 2019? Vrouwelijk! De vrouw mag er zijn en ze mag ook nog eens opvallen. Voor al de haarlengtes zijn er coupes welke hieronder worden besproken.

Korte kapsels

Ook korte kapsels van Salon Spiegelbeeld kunnen heel erg vrouwelijk zijn. Belangrijk is dat er niet veel abrupte lengteverschillen in voor komen. Ook de undercut, het deels kort scheren van een deel van het haar is uit. Een goed voorbeeld voor iemand met een vrouwelijk kort kapsel is actrice Michelle Williams. Extra opvallend maakt zij haar korte kapsel door deze platinablond te verven.

Half lang haar

Half lang haar is ook deze zomer weer erg populair. Het wordt ook wel de must-have coupe van dit seizoen genoemd. De meeste coupes van half lang haar worden recht afgeknipt gedragen. Ongelooflijk makkelijk is deze coupe ook stijlbaar. Alleen even met je borstel s’ochtends door het haar en je bent klaar om te gaan! Een drager van de halflang haar coupe is blogger Anna Newton van The Anna Edit. Anna heeft haar haar net boven haar schouders en dat staat altijd erg chique en verzorgt. De middenscheiding is met halflang haar ook erg populair, het mag strak, scherp en recht zijn. Ook de zij scheiding zien we met half lang haar vaak terug komen.

Lang haar

Iets wat jaren in de mode is geweest maar nu toch wel er uit is zijn de laagjes. Wil je toch wel de laagjes in je haar blijven houden? Zorg er dan voor dat de kapper deze niet voor je uitdunt. De punten mogen net zoals de hele coupe vol zijn. Een volle coupe bereik je het beste om zo veel mogelijk de volle lengte in je haar te behouden. Je moet kunnen zien dat het mooi lang haar is. Inspiratie nodig voor een mooie lange haardos? Kijk dan eens naar de modellen van Victoria’s Secret. De modellen welke meelopen tijdens de show hebben vaak lange volle haarcoupes. Vaak ook met een lichte krul of slag in het haar.

Pasteltinten

Nadat je de juiste lengte hebt gevonden kan je ook nog een andere kleur overwegen. Een zomers kapsel kan niet zonder een mooie zomerse kleur. Al eens gedacht aan een pasteltint? Deze zomer zien we steeds vaker pastelkleuren voorbijkomen. Denk eens aan een lichte roze of perziktint.

Vlechten

Vlechten zijn elk seizoen favoriet en nemen ook andere gedaanten aan. Deze zomer kan gevarieerd worden met leren bandjes en losse plukjes haar voor bij het gezicht. Liever opgestoken haar dan een vlecht? Dat is ook bij de zomerse kapsels geen probleem. De topknot mag weer, maar dan wel met nette en verzorgde lijnen in het haar. Een bus haarlak is voor deze look zeker een aanrader.

Comments are closed.